Consuela Wilsterman, beter bekend als Suela Wilsterman, is een negentienjarige Afro-danseres en choreograaf afkomstig uit Almere. Haar gekke en energieke karakter weet zij goed te verwerken in haar dans en over te brengen.

Door veel te leren over de achtergrond van Afro dans heeft Suela haar eigen stijl binnen deze genre weten te creëren. Deze stijl is het beste te beschrijven als vrouwelijk en energiek. Ook dansscholen pikken haar unieke stijl op. Zo geeft Suela wekelijks danslessen door heel het land en wordt ze regelmatig geboekt voor workshops.

Suela heeft een aantal videoclips van haar choreografieën online staan waardoor zij niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland gezien wordt. Haar meest bekeken video is haar choreografie op “Shekini” die inmiddels al meer dan 1 miljoen views telt. Daarnaast heeft Suela in 2012 deelgenomen aan het dansprogramma ‘Every Body Dance Now’ waarin ze tot de tweede ronde kwam. Ook heeft ze dit jaar opgetreden tijdens het basketbaltoernooi van Nederland tegen Portugal