Bijlmer Got Talent 2011; Jury – Lexxxus, Jihna Felter & Pauline Kuijer

Bijlmer Got Talent was een idee van de toen 18-jarige Dylan Lennox Bakker. Bakker was toentertijd zelf veel bezig met zijn eigen talentontwikkeling en zat in zijn 1e jaar medewerker evenementen-organisatie op het ROCvA.  Hij bedacht dit evenement om op te vallen op school en kwam toen in aanraking met Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdam die het project onder het mom van ”Jouw Idee Maak Het Waar” leven inblies en de 1e editie was werkelijkheid geworden.

Eindshow Bijlmer Got Talent 2016 – Dansgroep Curvalicious

In 2016 kwam Bakker terug met dit concept als empowerment project voor jongeren uit Amsterdam Zuidoost die in de zomervakantie niet op vakantie konden gaan en wat met hun talent wouden doen, in samenwerking met Stichting South East Stars, POZO, PBAZO en de Buurtambassadeurs Zuidoost was een 2 weken lang bootcamp programma opgezet en hebben de jongeren die zich hebben aangemeld 2 weken lang samen met producer’s van La Famillia Entertainment  in de studio en aan de schrijftafel gezeten. Waar zij hun eigen nummers gingen schrijven en opnemen. Uiteindelijk hebben zij samen een show van 2 uur neergezet in jongerencentrum No-Limit.

nieuw logo 2017!

In 2017 komt Bijlmer Got Talent terug! Met een gloednieuwe stijl! Een echte talentshow met een 4 koppige professionele jury en een cheque van 500 euro voor degene die dit gaat winnen! Iedereen mag zich aanmelden in de leeftijd van 8 jaar en omhoog!